Ons team

Het team staat garant voor een soepele afhandeling van alle financiële en fiscale zaken waar een zelfstandig ondernemer tegenaan loopt, maar we vinden het toch leuk om ons nog even verder voor te stellen:

Klaas Kleijn

06-53767900


Klaas staat aan het hoofd van onze organisatie. Hij is uiteraard op de hoogte van alle administratieve processen, financiële administraties en is ook Register Belastingadviseur. Zijn uitdaging is om op de hoogte te blijven van de vele wijzigingen op belastinggebied en om het samen met de klant toe te passen in de praktijk, zodat het voor de klant zo gunstig mogelijk uitpakt. Maatwerk en gedegen financieel advies voor het gehele MKB, dat is waar hij voor staat.

René van Leeuwen


René is geregistreerd als RBc, Register Belastingconsulent, en al vele jaren werkzaam voor ons Administratiekantoor. Administraties hebben geen geheimen voor hem, hij regelt alle belastingaangiften, jaarrekeningen en alle andere jaarstukken van A tot Z. Net als Klaas is hij adviseur voor het MKB, u kunt bij hem ook terecht voor gedegen financieel advies.

Irene Kleijn


Irene is geregistreerd in het Register Salarisadministrateurs (RSa), zij verzorgt uw salarisadministratie en ondersteunt het secretariaat. Zij is op de hoogte van de vele ontwikkelingen en wijzigingen die nog al eens voorkomen op het gebied van lonen.

Loeky Smith


Loeky boekt met alle plezier uw administratie in en heeft veel contact met onze klanten om hen te adviseren en bij te staan in hun financiële administratie.

Heike van Es


Heike is ook all-round én één van onze E-accounting specialisten. Zij vindt het leuk om uw financiële administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen en kan onze klanten goed ondersteunen als ze, gedeeltelijk, de administratie zelf willen boeken.

Anke van Ewijk


De brede expertise van Anke helpt haar om de klanten waar zij de administratie voor verzorgt steeds beter te leren kennen, Anke is begin 2018 bij ons team gekomen. Zij zal ook de jaarrekeningen en aangiftes in orde maken.

Ivanka Spruijt


Gelukkig vindt ook de jongere generatie het leuk om bij ons te werken, Ivanka komt net vers van school en wordt bij ons verder opgeleid tot allround administrateur.

Lisette de Bruin


Onze laatste aanwinst is Lisette, ondertussen voelt ze zich al helemaal thuis bij ons. Ze heeft veel plezier in het klanten-contact en ze zorgt ervoor dat hun administraties juist geboekt worden.