Waarom een Administratiekantoor?

Covid-19

Op dit moment ontvangen wij onze klanten weer op kantoor, uiteraard hanteren wij de 1.5 meter afstand tot elkaar en tot onze klanten. Voordat u naar ons kantoor komt, verzoeken wij u kennis te nemen van de volgende regels:

  • kom niet naar ons kantoor als u (lichte) klachten heeft zoals bijvoorbeeld neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoest, of verhoging
  • hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • schud geen handen
  • was uw handen voor en na uw bezoek aan ons kantoor.

Covid-19 ondersteuningspakketten

Gelukkig heeft de overheid verschillende maatregelen genomen om u als ondernemer te helpen om deze lastige tijd door te komen. We adviseren onze klanten graag over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op en we kijken op welke regeling(en) u recht heeft.

Zelfstandig ondernemer: Wij zijn er voor u!

Bent u zelfstandig ondernemer? U loopt dan ongetwijfeld tegen zaken aan waar u graag eens over zou willen sparren met een adviseur! Wij helpen u graag, of u nu een onderneming wilt opstarten of al jaren uw bedrijf met succes voert. Er zijn altijd wel verbeterpunten, besparingen of handige tips waar u uw voordeel mee kunt doen, zodat u zich optimaal kunt concentreren op hetgeen waar ú goed in bent.

Persoonlijk financieel advies

Uiteraard kan ons Administratiekantoor voor u uw administratie van A tot Z verzorgen, met alle belastingaangiften, jaarrekeningen, prognoses, salarisadministratie, verwerken administratie, administratieve bijstand, enzovoorts die daarbij horen.  Maar wij gaan graag nog een stapje verder. Persoonlijk contact en maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel, wij ontvangen u graag in ons kantoor aan de Communicatieweg 9-1 in Mijdrecht, gemeente De Ronde Venen, voor een kop koffie en adviseren u dan bij alle vraagstukken waar u als ondernemer tegenaan loopt of zou kunnen gaan lopen, wij zijn MKB-adviseur in de ruimste zin van het woord en voorzien u van gedegen financieel en/of fiscaal advies. Ondertussen bieden wij als service dat u uw elektrische auto kunt opladen bij onze eigen oplaadpaal op het grote gratis parkeerterrein, wij zien u graag vol energie weer op pad gaan! Natuurlijk kunnen wij ook naar uw kantoor komen als u dat prettiger vindt.

De nieuwste ontwikkelingen op financieel en/of fiscaal gebied

Onze eerste tip: U kunt zich hier aanmelden voor onze Nieuwsbrief, u ontvangt de nieuwe Nieuwsbrief dan automatisch in uw mailbox zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingen, ondernemen en relevante wetgeving.

Groen ondernemen

Wist u dat wij het ook belangrijk vinden om “groen” te ondernemen? Behalve de laadpaal voor de elektrische auto’s hebben we bijvoorbeeld ook zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Goed voor het milieu, maar het kan ook goed zijn voor de portemonnee van ondernemers die dit realiseren, aangezien deze maatregel belastingtechnisch aantrekkelijk kan zijn en de zon gratis schijnt! Dit is ook weer zo’n onderwerp waar wij u in kunnen adviseren en waar u uw voordeel mee kunt doen.